Ceai Energie Pozitiva Cu Merisor Si Hibiscus ⯇ 17 plicuri la 11.99 lei

Dacă vreți o ofertă bună, dr max are Ceai Energie Pozitiva cu merisor si hibiscus de la Yogi Tea la prețul de 11.99 lei.
Pentru 17 plicuri este, din punctul meu de vedere un preț excelent și având în vedere faptul că Yogi Tea este totuși ub brand de top în lumea ceaiurilor din categoria Dieta si nutritie, am putea spune ca oferta este una chiar foarte bună.

Ceai Energie Pozitiva Cu Merisor Si Hibiscus

vezi produsul in farmacia Dr. Max

 

Despre Ceai Energie Pozitiva cu merisor si hibiscus

Esenta de la opt flori a fost amestecata intr-un singur ceai, pentru a crea o capodopera. Trandafirul reprezinta elementul pamant. Compozitia usoara a fost obtinuta impreuna cu flori de hibiscus, tei, musetel, soc, floarea soarelui, levantica si coada soricelului, rezultand un amestec al aromelor de neuitat.  

Preț Ceai Energie Pozitiva Cu Merisor Si Hibiscus

17 plicuri de Ceai Energie Pozitiva cu merisor si hibiscus costă 11.99 de lei aici. Îl poți cumpăra online foarte ușor și iți ajunge acasă, sau il poți cumpăra dintr-o faramcie sau hiperfarmacie Dr. Max.

👨‍⚕️ Info suplimentare

Aici poți vedea mai multe ceaiuri de slabit iar aici poti vedea mai multe produse (pastile, siropuri etc) care pot fi folosite în curele de slăbire.

Lasă un comentariu